Over ons


Salaris Partners verwerkt sinds 1995 salarissen en financiële administraties voor het midden- en kleinbedrijf, uitzendorganisaties, vrije beroepsbeoefenaren en non-profit instellingen en haar eigenaren, directeuren, aandeelhouders en bestuurders.

Wij zijn gevestigd in IJsselstein (Utrecht) en werken landelijk.

Visie

Wij willen vooral uw kennispartner zijn. Onze Salarisadministrateurs zijn experts met een brede ervaring. Uiteraard zijn ze op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. U bent dus altijd verzekerd van een up-to-date loonadministratie die voldoet aan alle wettelijke eisen.

Administratieve processen zijn nooit een doel op zich. Het belemmert u zelfs om uw ondernemend vermogen ten volle te benutten. Laat uw bijzaak daarom onze hoofdzaak zijn.

Ons karakter

We gebruiken onze kennis om anderen te helpen. We geloven daarbij in een evenwichtige en gelijkwaardige relatie. Wij zijn open en toegankelijk.

We werken met plezier. Ons enthousiasme halen we uit resultaten die we bereiken voor anderen. Daarbij zullen we niet nalaten om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen die een bijdrage kunnen leveren aan het resultaat.

Ons bestaan is gebaseerd op toegevoegde waarde die we al meer dan 25 jaar leveren aan organisaties en bedrijven. Dit besef uit zich in een professionele dienstbaarheid waarbij we oog en oor houden voor de situatie en verwachtingen van onze relaties.